Több megyében figyelmeztetés van érvényben mára a viharos szél és a hőség miatt!

Kép forrása: Országos Meteorológiai Szolgálat
Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.07.01. szombat éjfélig

SZÉL: Ma késő délutánig, kora estig az északi, északkeleti megyékben a délnyugati szelet akár 65 km/h körüli széllökések kísérhetik.

ZIVATAR: Heves zivatar kialakulása nem valószínű. Ma kis eséllyel (5-15%) délnyugaton, délen lehet egy-egy zivatar. Éjjel és délelőtt az átvonuló fronton, illetve előtte bárhol lehet dörgés, villámlás. Szombaton elsősorban északnyugaton alakulhat ki egy-egy zivatar.

ALFÖLDÖN IS MEGSZŰNŐ HŐSÉG: 25 fokot meghaladó napi középhőmérséklet már csak ma valószínű az Alföldön.

JELENTŐS/NAGY MENNYISÉGŰ ESŐ/ZÁPOR: Éjjel, majd szombaton délelőtt délnyugat-északkelet tengely mentén több helyen lesz jelentős eső (> 10-15 mm), sőt lokálisan, - illetve főként Borsodban akár területi átlagban is -, 20 mm fölötti mennyiség hullhat.

2017.06.30. 09:58 Országos Meteorológiai Szolgálat

2017.06.30. 09:58 Országos Meteorológiai Szolgálat

***Ha készítesz/készítettél fotót vagy videót a viharról töltsd fel a facebook oldalunkra és a legjobbakat közzátesszük!***

***Vihar van, fúj a szél, vagy süt a nap nálad? Küldj be észlelést az az Időinfó.hu-n, hogy pontosabb képet kaphassunk a jelenlegi időjárásról!***MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn