A jövőhét elején erőteljes hidegfront hoz felfrissülést és heves zivatarokat!

2017. 07. 23. / vasárnap

A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször is erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet és hajnalban, reggel, illetve este, éjszaka többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Napközben csak elvétve lehet csapadék. Az északi szél a Dunántúlon megélénkül, máshol gyenge vagy mérsékelt légmozgás lesz a jellemző. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 17°C és 23°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33°C és 39°C között alakul.

2017. 07. 24. / hétfő

Egy közeledő hidegfront hatására intenzív felhőképződésre számíthatunk, de emellett hosszabb-rövidebb időszakokra azért mindenhol kisüt a nap. Többfelé várható zápor, zivatar, heves zivatar is lehet nagyméretű jéggel, károkozó széllel. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A minimum hőmérséklet 18°C és 22°C között, a maximum hőmérséklet 27°C és 36°C között valószínű.

2017. 07. 25. / kedd

Északnyugat felől egy erőteljes hidegfront érkezik, hatására sokfelé készülhetünk heves záporok, zivatarok megjelenésére, felhőszakadással, jégesővel. A szél zivataroktól függetlenül élénk, olykor erős északi, északnyugati lesz. A minimum általában 16°C és 12°C között, a maximum 22°C és 30°C között várható.

2017. 07. 26. / szerda

Változóan, időnként erősen felhős lesz felettünk az ég. Szórványosan lehet zápor, esetleg zivatar. A nyugati, északnyugati szél többfelé megélénkül, megerősödik. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 12°C és 16°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22°C és 30°C között alakul.

2017. 07. 27. / csütörtök

A változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, inkább csak északkeleten fordulhat elő 1-1 zápor, vagy zivatar. Az északnyugati szél a középső és északnyugati területeken még erős lesz, máshol gyenge vagy mérsékelt marad. A minimum hőmérséklet 10°C és 15°C között, a maximum hőmérséklet 23°C és 29°C között valószínű.

Készítette: Palla Lénárt

Frissítve: 2017. 07. 21. 18:40

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn