Jövő héten fokozatosan visszatér a hőség!

2017. 07. 17. / hétfő

Az ország nagy részén napos, száraz időre van kilátás. Inkább csak az északi, északnyugati tájakon növekedhet meg időnként a gomolyfelhőzet, de itt csak néhol alakulhat ki zápor. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 8 és 13°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30°C között alakul.

2017. 07. 18. / kedd

Folytatódik a döntően napos, csapadékmentes idő. Az ország északi részein időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet és itt helyenként zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 11 és 16°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34°C között alakul.

2017. 07. 19. / szerda

A nap nagy részében marad a napos, száraz idő. Délután az északi tájakon időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és itt helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Az ország nyugati felén megélénkül a déli szél, máshol gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 14 és 18°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36°C között alakul.

2017. 07. 20. / csütörtök

Országszerte napos, csapadékmentes időre van kilátás. Csak kevés fátyol, illetve gomolyfelhőzet lehet az égen. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 15 és 21°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38°C között alakul.

2017. 07. 21. / péntek

A nap első felében folytatódik a napos, száraz idő, majd délután északnyugat felől időnként már erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. Kezdetben a délnyugati, majd délutántól már egyre inkább az északnyugatira forduló szél lesz többfelé élénk vagy erős, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 16 és 22°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 39°C között alakul.

Készítette: Szűcs Péter

Frissítve: 2017. 07. 15. 18:10

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn