Kezdetben mérsékelten meleg idő, majd a hét közepétől ismét visszatérnek a 30°C feletti értékek!

2017. 08. 14. / hétfő

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Csapadékra nem kell számítani. Az ország keleti felén többfelé élénk, helyenként erős lesz az északkeleti szél. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 11 és 17°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30°C között alakul.

2017. 08. 15. / kedd

Országszerte napos, száraz időre van kilátás. Az időnként megnövekvő gomolyfelhőzetből csapadékra nem kell számítani. Többnyire gyenge vagy mérsékelt északi, északkeleti szél lesz a jellemző, csak helyenként lehet egy-egy élénkebb széllökés. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 13 és 17°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31°C között alakul.

2017. 08. 16. / szerda

Folytatódik a napos, száraz idő. Csak kevés gomoly, illetve fátyolfelhőzet lehet az égen. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül, máshol gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 15 és 20°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34°C között alakul.

2017. 08. 17. / csütörtök

A délelőtti napos időt követően, délután időnként már erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Főleg az északi és nyugati tájakon elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A változó irányú szél általában gyenge vagy mérsékelt marad, csak zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos széllökések. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 15 és 21°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34°C között alakul.

2017. 08. 18. / péntek

A gyakran erősen megnövekvő felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Többfelé várható zápor, zivatar. Kezdetben a délies majd az északnyugatira forduló szél lesz többfelé erős, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 16 és 21°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30°C között alakul.

Készítette: Szűcs Péter

Frissítve: 2017. 08. 12. 16:45

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn