Tartósan marad a rendkívüli forróság, de vasárnaptól már elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat!

2017. 08. 04. / péntek

Az ország nagy részén napos, száraz időre van kilátás. Délután az északi, északnyugati tájakon időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet, de ott is csak néhol alakulhat ki zápor. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 20 és 25°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 36 és 41°C között alakul.

2017. 08. 05. / szombat

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Az északi tájakon néhol zápor, zivatar is kialakulhat. Az északias irányú szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 21 és 26°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 41°C között alakul.

2017. 08. 06. / vasárnap

A délelőtti napos, száraz időt követően, délután már többször erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Szórványosan zápor, zivatar is kialakulhat. Az északias szél többfelé élénk lesz, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 20 és 26°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 és 41°C között alakul.

2017. 08. 07. / hétfő

A több órás napsütés mellett időnként erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk lesz, helyenként erős lökésekkel, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 18 és 25°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 39°C között alakul, a melegebb a délkeleti megyékben lesz.

2017. 08. 08. / kedd

A többször erősen megnövekvő gomolyfelhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is van kilátás. Többfelé várható zápor, zivatar. A délies irányú szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 17 és 24°C között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 39°C között alakul.

Készítette: Szűcs Péter

Frissítve: 2017. 08. 02. 17:50

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn